BeeTop - Агенція
Розробка та Cтворення Сайту Львів

Зараз це невідємна частина будь-якого бізнесу, наш великий досвід дозволяє створити сайт будь-якої складності.

Забезпечуємо професійний підхід до кожного проету, також захист та адміністрування.

Які є види сайтів

Якщо Вам потрібний професійне створення сайту під ключ у Львові, ви обрали правельне місце, наша команда має великий досвід у більш ніж 50+ нішах різного бізнесу, також після завершення роботи, ми забезпечуємо постійну технічну підтримку!

Ми використовуємо такі платформи як WordPress та Opencart. Завдяки цим CMS платформам, які мають дуже практичну і зрозумілу адміністративну частину, можна розробити сайт у Львові самого різного призначення – від простих візиток до великих, складних інтернет магазинів!

Портфоліо (Кейси) наших робіт Ви можете побачити нижче! Бажаєте дізнатися ціну розкрутку сайта?

Ціна створення сайту у Львові:

01

landing
page

Лендінг приваблює аудиторію, конвертує зацікавлених відвідувачів сторінки в постійних клієнтів, дає можливість збільшити кількість продажів одного товару або послуг.

Від 500$
(від 2-4 тиж.)

як ми працюємо, і що ви отримаєте:

Схема розробки лендінгу може бути наступною:

  • Визначення мети і цільової аудиторії.
  • Розробка заголовка та основного повідомлення.
  • Вибір візуального стилю та дизайну.
  • Розробка вмісту, включаючи тексти та мультимедійні елементи.
  • Створення форми для дії та інтеграція з системами збору інформації.
  • Додавання соціальних доказів та інших елементів авторитетності.
  • Тестування та оптимізація лендінгу.
  • Розгортання на хостингу та запуск.
  • Моніторинг та аналтика для вдосконалення ефективності.

02

Інтернет магазин

Інтернет-магазин під ключ, призначений для продажу великої кількості товарних одиниць. Привабливий, функціональний, стильний дизайн, який посприяє отриманню великої конверсії (продажу).

Від 2000$
(від 3-6 тиж.)

Що означає "Сайт Під ключ"? що ви отримаєте:

Основні етапи та елементи, які клієнт може очікувати від послуги "сайт під ключ", вони включають: дизайн, створення, seo (пошукову оптимізацію) i sem (маркетингову оптимізацію):

  • Консультацію і аналіз: Команда спеціалістів спілкуються з клієнтом, щоб зрозуміти його потреби, бізнес-цілі, цільову аудиторію та інші важливі параметри. Проводиться аналіз конкурентів і ринку.
  • Проектування: Визначення структури, інформаційної архітектури, дизайну і функціональності. Клієнт може очікувати концепцію та макети.
  • Розробка: Включає програмування, створення сторінок, інтеграцію функціональних елементів (наприклад, системи управління вмістом або електронні форми), розробку баз даних і інше.
  • Дизайн: Створення дизайну, включаючи графіку, кольорову палітру, логотипи, зображення і інші візуальні елементи.
  • Тестування: Перевірка сайту на помилки, сумісність з різними браузерами та пристроями, безпеку і швидкість завантаження.
  • Оптимізація для пошукових систем (SEO): Виконання усіх вимог гугла для вищого рейтингу в пошуку, щоб клієнтам було простіше знаходити сайт в Інтернеті.
  • Налагодження та підтримка: Запуск, інструкція для клієнта, для адміністрування, і надання підтримки, яка може включати оновлення і виправлення помилок.
  • Також список ліцензійних модулів які будуть виконувати функції для маркетингової оптимізації, для зручності адміністрування і для комфорту клієнтів. Список який Ви отримаєте вже у договорі!

Послуга "Сайт під ключ" спрощує увесь процес для клієнта, оскільки всі технічні та творчі аспекти розробки про які клієнт може і незнати, беруть на себе фахівці, дозволяючи клієнту зосередитися на своєму бізнесі і цілях.

03

готові сайти, готовий бізнес

Якщо Ви бажаєте бути власником власного бізнесу в інтернеті, і заробляти вжесьогодні! у нас є вже готові рішення у різних нішах. Усе під ключ. Працює і приносить дохід вже сьогодні!

Від 2500$
(непотрібно очікувати)

Як розуміти готовий сайт (готовий бізнес)?

Купівля готового сайту, який вже працює, це означає придбання готового бізнесу, який включає в себе домен, його контент, а також, клієнтську базу, завантажені продукти. Це відмінний спосіб розпочати власний інтернет-бізнес без необхідності створювати сайт із нуля або розпочинати бізнесовий процес з нуля, і не витрачати на це чимало часу! Включає такі аспекти:

  • Діловий аналіз: Перед придбанням сайту ми продимо для Вас детальний аналіз бізнесу, включаючи фінансові показники, прибутковість, витрати та потенціал для подальшого зростання.
  • Активи сайту: Показуємо, які активи входять до складу бізнесу, включаючи доменне ім'я, вміст, технічну інфраструктуру, клієнтську базу і т.д.
  • Ринок і конкуренція: Розказуємо про ринок, на якому діє сайт, і його конкурентне середовище. Розглянемо, які переваги має ваш потенційний бізнес порівняно з іншими учасниками.
  • План розвитку: Визначаємо, які можливості для розвитку сайту та бізнесу ми бачимо. Які кроки потрібно буде зробити для збільшення прибутку та успішного бізнесу!
  • Також якщо сайт працює по системі дропшиппінг, ми надаємо усіх поставщиків, щоб Ви змогли продовжити співпрацю.
  • При необхідності за сайтом можуть будуть закріплені наші експерти, щоб Ви змогли вирішити будьякі запитання!

Придбання сайту, який вже працює, це дуже вигідно!

Кейси - розробки сайтів

Етапи створення сайту

В першу чергу команда BeeTop-Agency проводить дослідження та розробляє стратегію, виходячи з потреб клієнта. Завдяки аналізу можна зрозуміти слабкі та сильні сторони бізнесу, визначитися, яку аудиторію потрібно залучити та якої мети треба домогтися. Створення сайту у Львові складається з основних етапів:

Дослідження й розробка стратегії

Перед початком проведення роботи наші спеціалісти докорінно вивчають особливості товарів та послуг. Займаються детальним дослідженням ринку і розробляють стратегію, яка в подальшому допоможе запуску успішного проекту. Спеціалісти, які займаються аналітикою складають план, якого будуть дотримуватися інші наші працівники при розробці. Ми проводимо точний аналіз конкурентів, вивчаємо їхні особливості для того, щоб створити унікальну пропозицію і випередити їх за якістю та ефективністю.

Розробка дизайну

Перед початком етапу створення сайту ми розробляємо індивідуальний дизайн, враховуємо усі особливості продукту й послуги. За допомогою детального аналізу конкурентів у вашій ніші дизайнери визначають саме вдале оформлення. Створюють єдиний стиль компанії, який буде підкреслювати її особливі сторони. Використовуються фірмові кольори та елементи, опрацьовуються всі деталі, проводиться UX Design, UI Design, Front-end/Верстання, завдяки яким бренд набуває впізнаваності серед інтернет-користувачів.

Програмування та верстка

Після того, як дизайн сайту буде затверджено спеціалісти приступають до технічної розробки. Основним завданням спеціалістів є зробити ресурс зручним, швидким, привабливим та впізнаваним. Для цього вони втілюють в реальність дизайнерський проект, створюючи робочу конструкцію. При розробці сайту програмісти проводять разове уточнення та усунення недоліків. Завданням нашої команди є надати швидкий, стильний, сучасний ресурс, який буде відповідати усім необхідним параметрам для залучення клієнтів на 100%.

Підключення сервісів

На цьому етапі ми проводимо інтеграцію CRM/ERP. Якщо з самого початку вона була відсутня, то створюється база даних, а також ми підключаємо всі необхідні сервіси, які затвердженні в стратегії розробки. Обов’язково підключаємо потрібні платіжні системи та інші додатки, проводимо тестування для визначення ефективності та швидкості їх роботи. Завершальний крок на цьому етапі – перевірка на зручність користування (юзабельність).

Захист сайту

На цьому етапі ми підключаємо усі необхідні сервіси, які є запорукою безпеки. Обов’язковими задачами є:

  • Встановлення антивірусу;
  • Тестування захисту;
  • Проведення ретельного моніторингу використання ресурсу;
  • Визначення “слабких місць” та їх усунення.
  • Створення резервних копій та інших ресурсів, які завадять злому сайту.

Завдяки таким процедурам ваш бізнес здобуде безпеку в онлайн-просторі.

Реліз та Підтримка

Після проведення усіх попередніх етапів сайт потрапляє на завершальний – тестування, після якого він відправляється на реліз. Ура! Сайт запущено і ваш бізнес починає активно функціонувати. За допомогою послуг SEO-оптимізації, сучасного дизайну і тестування на швидкість та безпеку він виводиться в ТОП-позиції. Також наша команда завжди готова прийти вам на допомогу, тому на зв’язку ми 24/7!

Відгуки наших клієнтів

5/5
Я неймовірно задоволений роботою агенції BeeTop, яка взялася розробити інтернет-магазин для мого бізнесу з виготовлення деревяних меблів. Вони продемонстрували професійний підхід, швидкість та велику увагу до деталей. Сайт вийшов надзвичайно зручним і привабливим для моїх клієнтів, і це безсумнівно допомогло збільшити продажі. Дякую за вашу працю, я рекомендую цю агенцію!
тарас
5/5
Я дуже задоволений співпрацею з агенцією, яка створила для мене чудовий інтернет-магазин для дитячих іграшок. Їхній творчий підхід та професійна робота дозволили мені швидко запустити свій бізнес онлайн. Сайт виглядає чудово, дуже зручний для користувачів, і це допомогло збільшити мої продажі. Дякую за вашу ефективну роботу та професіоналізм. Рекомендую цю агенцію для всіх, хто мріє про успішний інтернет-магазин!
Михайло
5/5
Я вражена роботою агенції, що створила для мене інтернет-магазин для продажу корейської косметики. Вони виявилися справжніми фахівцями в галузі електронної торгівлі. Сайт виглядає дуже стильно і професійно, а також має велику зручність для користувачів. Завдяки цьому, мій бізнес значно зріс. Дякую агенції за їхню чудову роботу та рекомендую їх усім.
Лілія